24 Bliver jeg mig selv igen?

0:00

En af de hyppigste følelser, som kan opstå i overgangsalderen, er en følelse af ikke at kunne kende sig selv. Når kroppen ændrer sig og følelserne raser, kan det skabe en massiv følelse af at være blevet væk fra sig selv. Det kan skabe utrolig meget forvirring, frygt og man kan føle sig sig desperat og afmægtig over det, der sker, og det man mærker.

I denne episode dykker jeg i bedste unplugged stil ned i, hvad der ligger bag følelsen af ikke at kunne kende sig selv, og hvorfor det faktisk er helt ok, og helt normalt at have det sådan.

I episoden nævner jeg en tidligere episode som handler om transformation og OA – den kan du lytte til HER.

Jeg nævner også muligheden for at booke en helt gratis vejledende session med mig, hvis du har brug for at tale om det, du oplever i din OA.

BOOK EN 1:1 SESSION HER