Om PiaMaria

Det stod ikke skrevet nogen steder, jeg skulle være Holistisk MenopauseMentor, da jeg var ung. Det stod derimod skrevet, jeg skulle være jordemoder, og det blev jeg.

Jeg arbejde i 10 år som jordemoder og jeg var dybt fascineret af hvad kvindekroppen kan og især hvordan vi kan komme til at spænde ben for den naturlige proces som en fødsel er.

Da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, savnede jeg en der holdt mig i hånden og fortalte mig, at jeg var på rette vej.

 

Jeg følte mig så alene, forvirret og afmægtig.

 

Da jeg kom ud på den anden side – opgraderet og forvandlet – fik jeg et brændende ønske om at vise kvinder at der findes en vej til at komme blidt og powerfuldt igennem overgangsalderen. Jeg følte jeg havde knækket en kode som jeg gerne ville inspirere andre til at forstå.

 

En Holistisk MenopauseMentor var født.

 

Jeg hjælper hver dag kvinder med at slippe af med de gener og symptomer der kan følge med et ubalanceret hormon- og nervesystem og jeg hjælper kvinder med at navigere i det stormfulde hav, som overgangsalderen kan være.

 

Det behøver nemlig ikke være hverken svært, overvældene eller ensomt. Der er en vej, hvor du kan få følelsen af at mestre det at være i overgangsalderen og jeg viser dig hvordan. Dels via alt det jeg deler og det du kan finde her på siden men også i mine forløb og sessioner.

 

Nøglen ligger blandt andet i din krop og de symptomer den viser dig. Når du går på opdagelse i alt det din krop prøver at fortælle dig så er det at magien kan opstå.

 

You got this!

Kram

Min baggrund: