1:1 Session

At være på vej ind i eller være i overgangsalderen kan være overvældende, indtil du lære din krop og overgangsalderen at kende. 

I alle sessioner tager vi udgangspunkt i, hvad du mærker i din krop, hvor er den i ubalance, og hvor du kan justere for at få balancen, energien og glæden tilbage. Vi arbejder med tre elementer – det fysiske, det psykologiske og den spirituelle del af dig. Alle tre lag har nemlig utrolig stor betydning for, hvordan du har det og hvordan du kommer igennem din overgang.

Du kan nemlig få det fantastisk, og komme igennem din overgangsalder med masser af overskud og energi. 

Start din helingsrejse og få det fantastisk i din overgangsalder

1:1 Session

  • Statusrapport – hvad siger din krop?
  • Guide til tilskud der vil støtte og hele kroppen der hvor den er

Denne session er indledningen til, du kan begynde din rejse hen imod den nye version af dig som overgangsalderen ofte er startskuddet til.

I denne session får du en forklaring på, hvorfor du har det, som du har det, og du kommer til at se din overgangsalder i et nyt lys.

Med andre ord vil du allerede efter denne session, kunne begynde at skabe ændringer, som vil gøre en stor forskel for, hvordan du har det.

Den er et supergodt sted at starte, hvis det er helt nyt for dig at arbejde med din overgangsalder og forstå sammenhængen mellem din krop, din sjæl og dit sind.

Du kan nemt opgradere til et forløb efter sessionen, hvis det føles som dit næste step.

Spyttest kan tilkøbes for 1500kr og da vil sessionen tage udgangspunkt i dette svar.

Sessionen foregår via Zoom.

Pris 1.280,-kr.

(kan afdrages over 3 måneder – 430,-kr./måned)