1:1 Session

At være på vej ind i eller være i overgangsalderen kan være overvældende, indtil du lære din krop og overgangsalderen at kende. 

I denne 1:1 session tager vi udgangspunkt i, hvad du mærker i din krop, hvor er den i ubalance, og hvor du kan justere for at få balancen, energien og glæden tilbage.

Du kan nemlig få det fantastisk, og komme igennem din overgangsalder med masser af overskud og energi. 

Du behøver ikke leve med en krop, der slet ikke føles som din mere og du kan få det helt og aldeles fantastisk igen. 

Start din helingsrejse og få det fantastisk i din overgangsalder

1:1 Session med hormonscreening indeholder:

  • Hormonscreening (ikke en spyttest), er baseret på et omfattende spørgeskema, som giver en indikation af, hvor du har ubalancer, og hvad din krop prøver at fortælle dig.
  • Oversigt over hvilke tilskud der vil hjælpe din krop med at stortrives.

Denne session er indledningen til, du kan begynde din rejse hen imod den nye version af dig som overgangsalderen ofte er startskuddet til. I denne session får du en forklaring på, hvorfor du har det, som du har det, og du kommer til at se din overgangsalder i et nyt lys.

Med andre ord vil du allerede efter denne session, kunne begynde at skabe ændringer, som vil gøre en stor forskel for, hvordan du har det.

Sessionen kan nemt opgraderes til et Menopauseforløb, som bl.a. indeholder spyttest.

Den er et supergodt sted at starte, hvis det er helt nyt for dig at samarbejde med din overgangsalder og forstå sammenhængen mellem din krop, din sjæl og dit sind.

Sessionen foregår via Zoom.

Pris 1.560,-kr.

Opfølgende 1:1 Session 

Denne session er for dig, som allerede har haft en 1:1 session med mig eller som opfølgning på et forløb Menopauseforløb og Omfavn din overgangsalder 

Her har du en mulighed for ekstra sparring til det, du går og bøvler med eller et tema i din proces.

Det kan ofte hjælpe at sige tingene højt og få en konstruktiv sparring og støtte til dit næste step eller hvis noget blir´ ved at gentage sig i din proces.

I din overgangsfase er det ikke kun din krop, sjæl og sind, som skal genfinde ny balance. Gamle mønstre og temaer vil også kunne vise sig som du måske helt havde glemt eller har haft med på sidelinien i flere år.

Sessionen foregår via Zoom.

Pris 1.280,-kr/time.