# 2/2 Oxytocin og overgangsalder

Podcast 2

0:00

Oxytocin er et af de meget oversete men super vigtige hormoner, når vi snakker trivsel i overgangsalderen. Ja kønshormonerne har også stor betydning men der er en sammenhæng mellem både dine kønshormoner, oxytocin og dine stress hormoner.

Oxytocin er det man også kalder for kælighedshormonet og det hormon der er modpolen til vores stress respons – vores ro/hvile repons.

Alt det fortæller jeg om i denne epiosde og jeg fortæller hvordan det føles at være for lav i oxytocin, hvordan du kan booste det helt gratis.

Jeg fortæller også om mit sprit nye klinik som åbner d.1.5.2023 – Holistisk Menopause Klinik – hvor du bl.a. kan få støtte og hjælp hvis din overgangsalder er op af bakke eller du bare gerne vil forberede dig bedst muligt på denne livsfase. Du kan læse mere om klinikken og konsultationer/test HER og du kan booke SOFT massage, som jeg også taler om i epiosden, lige HER.

DISCLAIMER

Indholdet i denne podcast er ment som inspiration. Det er ikke erstatning for lægelig vejledning. Har du symptomer på sygdom bør du altid søge læge.