#2 Oxytocin og overgangsalder

Oxytocin er et af de meget oversete men super vigtige hormoner, når vi snakker trivsel i overgangsalderen. Ja kønshormonerne har også stor betydning men der er en sammenhæng mellem både dine kønshormoner, oxytocin og dine stress hormoner.

Oxytocin er det man også kalder for kælighedshormonet og det hormon der er modpolen til vores stress respons – vores ro/hvile repons.

Alt det fortæller jeg om i denne epiosde og jeg fortæller, hvordan det føles at være for lav i oxytocin, hvordan du kan booste det og dermed inddirekte booste dine kønshormoner.

Jeg fortæller også om mit sprit nye klinik som åbner d.1.5.2023 – Holistisk Menopause Klinik – hvor du bl.a. kan få støtte og hjælp, hvis din overgangsalder er op af bakke eller du bare gerne vil forberede dig bedst muligt på denne livsfase.

SOFT Massage i København hos Elene Petersen kan du booke HER.


BOOK GRATIS 20 MIN. SESSION

Følg mig på Instagram @piamariamanou.

Bliv medlem af den lukkede FB gruppe Magiske Menopause.

Hent også min gratis e-bog.

10 enkle råd til din overgangsalder – sådan får du det bedre inden ugen er omme