#3 Den perfekte overgangsalder

Der har været travlt på Holistisk Menopauseklinik i dens 2 uger lange liv. Jeg er så taknemmelig for hver og en af Jer som har booket sessioner og forløb.

Det er fantastisk at få lov at være en del af så mange kvinders rejse og at kunne gøre så stor en forskel. 

En af de ting som dukkede op i denne uge var, at flere klienter udtrykte et stigende pres over at der sniger sig idealer ind omkring måden vi er og gennemlever vores overgangsalder på.

I en verden hvor vi ofte sammenligner os med andre, er det snublende let at komme til at føle skyld og skam over, at vi ikke gør det såkaldt rigtige. Det kan være en kæmpe stress faktor som faktisk ikke gør noget som helst godt for vores hormoner og vores velvære.

Så i denne episode vil jeg slå en tyk pæl igennem, at der ikke er nogen perfekt måde at være i din overgangsalder på. Der er ingen idealer. Der er kun din vej. Der er intet rigtigt og forkert.

Overgangsalderen er en individuel rejse og kan ikke sammenlignes med dine veninders eller dine kollegaer – eller dem du ser på sociale medier. Vi har alle hver vores ting at deale med som kan påvirke overgangsalderen på så mange forskellige måder.

Hvis du gerne vil have min hjælp til at få det godt i din overgang, så start med at booke en gratis afklarende session.

BOOK GRATIS 20 MIN. SESSION

Følg mig på Instagram @piamariamanou.

Bliv medlem af den lukkede FB gruppe Magiske Menopause.

Hent også min gratis e-bog.

10 enkle råd til din overgangsalder – sådan får du det bedre inden ugen er omme