# 1/2 Mental load og overgangsalder

Podcast 1/2

0:00

I dette første afsnit af en helt ny sesson af podcasten Magiske Menopause, skal du høre om hvordan begrebet “mental load” kan have betydning for din overgangsalder.

Mental load er de, ofte usynlige, opgaver som mange kvinder har. Opgaver som virke små men som samlet set kan blive til et stort pres, en stress faktor og dermed noget der kan medvirke til at vi bliver udbrændte, overbelastede og dermed også får hormonelle udfordringer.

Du får en forklaring på hvad mental load er, hvordan det kan påvirke os i overgangsalderen og hvad du kan gøre for at mindske dit mental load, hvis du kan mærke det har en betydning for dit overskud og dit liv.

I episoden fortæller jeg også om hvad de sidste par måneder har bidraget med til min overgangsalder rejse og jeg kommer ind på en anden episode – den om Selvomsorg for sjælen – og den kan du lytte til HER.

Du kan også booke en gratis og helt uforpligtende snak med mig om hvad du bøvler med i din overgangsalder og hvordan du kan komme til at stortrives. Du finder link til min kalender HER.

DISCLAIMER

Indholdet i denne podcast er ment som inspiration. Det er ikke erstatning for lægelig vejledning. Har du symptomer på sygdom bør du altid søge læge.