# 14 Er du Meno Wise?

Så er det blevet årets næstsidste dag og i denne episode fletter jeg to emner sammen som handler om hvad jeg har lært af min overgangsalder og hvordan jeg er blevet Meno Wise. 


Jeg er nemlig blevet både klog af min overgangsalder, klog på overgangsalderen og er ved at folde ud hvordan alt det jeg har lært skal bruges fremadrettet.


Hvordan det hænger sammen og hvad jeg har lært af de 5 år jeg har været i overgangsalderen fortæller jeg om i episoden. Jeg fortæller også om hvad det at være Meno Wise egentlig handler om og hvad det indebærer. Det er nemlig et helt mindset som kan inspirere dig til at være med og i din overgangsalder på en virkelig opløftende og inspirerende måde.


I episoden fortæller jeg om Meno Wise Master Classerne og du kan finde de seneste kurser HER.

 

Du kan som altid booke en gratis session med mig hvis du har brug for at tale med en ekspert på området. Sammen kan vi finde en vej for at du kan trives virkelig godt i din overgangsalder. Du booker HER.