# 8 Hormonbehandling i overgangsalderen

I denne episode har jeg været på udflugt og besøgt gynækolog Dorthe Snejbjerg i hendes klinik i Herlev som hedder GynCare.

Jeg faldt helt tilfældigt over Dorthes profil på Instagram, hvor hun meget gavmildt deler ud af sin viden om kvindesygdomme og det er foregår i region syd.

Jeg har sat hende stævne for at snakke om hormonbehandling i overgangsalder – også kaldet HRT.

Det er et meget HOT emne og jeg får mange spørgsmål om brugen af hormoner. Desværre er der mange modstridende oplysninger og det kan virkelig være svært at navigere i, om det er trygt eller noget man skal være varsom med.

I denne episode får du derfor viden om, hvilke former for hormonbehandling der findes, hvad man skal være opmærksom på fx risici og ophør, og hvad der gør om man er kandidat til at bruge HRT til sine overgangsalder gener.

Det er vores store ønske at skabe mere tryghed og viden om alle de mange veje der er til at have det godt i sin overgangsalder.

Dorthe har en stor passion for at hjælpe kvinder med at tage ejerskab over deres livskvalitet og sundhed og det at få VIDEN er meget vigtigt i denne sammenhæng.

Du kan finde Dorthe Snejbjerg på Instagram @gyndoktor eller på hendes hjemmeside:

www.gyncare.dk


Du finder PiaMaria på @piamariamanou eller på www.piamariamanou.dk


BOOK GRATIS 20 MIN. SESSION

Følg mig på Instagram @piamariamanou.

Bliv medlem af den lukkede FB gruppe Magiske Menopause.

Hent også min gratis e-bog.

10 enkle råd til din overgangsalder – sådan får du det bedre inden ugen er omme

 

Disclaimer

Podcasten er ment som inspiration og erstatter ikke lægelig vejledning og undersøgelse. Har du mistanke om sygdom bør du altid gå til lægen.