# 7 Dit Menopause map

Kender du følelsen af at være faret vild i dit liv og ikke ved hvilken vej du skal gå? At kroppen støjer og larmer og du ikke kan kende dig selv? At du er i tvivl om, hvordan du nogen sinde skal komme igennem det kaos, som overgangsalderen har hvirvlet op?

Hvad gør man når man har det sådan?

Man får et Menopause Map!

I denne episode fortæller jeg, hvad et Menopause Map er og hvorfor det var det, jeg selv savnede da min overgangsalder sendte mig ud på så dybt vand, at jeg følte jeg var ved at drukne.

Menopause Mapping er et begreb jeg bruger på Holistisk Menopause Klinik og det er både en kortlægning af hvad din krop er udfrordret af nu og det er også et “road map” til dig. Det giver dig nemlig et personligt kort over, hvordan du kommer rigtig godt og styrket igennem din overgangsalder.

Når du har et kort over dels hvor du er, hvor du er på vej hen og hvordan du kommer derhen – ja så er rejsen unægtelig lettere end hvis du bare bliver smidt ud på åbent hav, uden kompas, kort eller lygte.

Et Menopause Map er derfor vejen til en fantastisk overgangsalder – intet mindre 😉

Du kan få dit eget Menopause Map i en af mine sessioner eller forløb.

Start med en gratis session – så ser vi hvad du har brug for.


BOOK GRATIS 20 MIN. SESSION

Følg mig på Instagram @piamariamanou.

Bliv medlem af den lukkede FB gruppe Magiske Menopause.

Hent også min gratis e-bog.

10 enkle råd til din overgangsalder – sådan får du det bedre inden ugen er omme

 

Disclaimer

Podcasten er ment som inspiration og erstatter ikke lægelig vejledning og undersøgelse. Har du mistanke om sygdom bør du altid gå til lægen.