#4 Alkohol og OA

I denne episode handler det om alkohol og OA.

Mange kvinder oplever ændringer i deres tolerenence overfor alkohol og det forbinder sig til hvilken impact alkohol har på kroppen generelt men også i OA.

Det er en episode hvor jeg både deler mine egne oplevelser med alkohol – som er en lidt sårbar fortælling – og jeg deler viden om Grey Area Drinking (GAD) som er den ukendte og skjulte form for overforbrug som mange kvinder midt i livet kender til.

Jeg deler også hvordan du kan ‘drink smarter’ og støtte kroppen selvom du drikker alkohol.

Episoden er ikke en missionering for den alkoholfrie livsstil – selvom det måske nok kan lyde sådan. Min mission er mere at oplyse om bagsiden ved alkohol og hvad vi bør vide omkring vores helbred når vi vælger alkohol til. Men det er helt og holdent dit valg hvad der er rigtigt for dig. Jeg er blot selv blevet overrakset over hvor lidt jeg vidste over den væske jeg har indtaget siden jeg var omkring 14 år.

Har du et forhold til alkohol som du føler du har brug for hjælp til findes der mange gratis hjælpeforanstaltninger fx NOVAVI (fik sagt Noviva i episoden).

Du kan altid booke en gratis rådgivning med mig hvis du har brug for en snak enten om alkohol eller OA generelt. 

>>> Du kan booke HER

Vil du gerne have en liste over kilder som ligger til grund for denne episode kan du skrive til mig på info@piamariamanou.dk.

Disclaimer

Denne podcast er ment som inspiration. Har du mistanke om sygdom bør du altid konsultere din læge.