# 3 Morrollen og OA

Identiteten som mor, ja og som kvinde i det hele taget, ændrer sig når vi er midt i livet. Ikke som sådan pga OA men som en del af den udvikling vi – og vores børn – gennemlever.


Det er et emne som ofte kommer op i mine samtaler med kvinderne som kommer i min Menopause Klinik. Det er et område hvor man som mor kan føle sig ensom og lost.


Derfor taler jeg i denne episode om de erfaringer jeg har fra mine klienter og jeg deler mine egne oplevelser med morrollen og de ændringer jeg har været igennem. Jeg deler også inspiration til hvordan du kan tackle din overgang fra MOR til den erfarne og viis mor som også har plads til selvomsorg, kreativitet og nye interesseområder.Jeg taler også om hvordan ændringer kan påvirke din OA og hvordan det kan støje når vi er i modstand til at gå med udviklingen.

Du kan som altid booke en gratis session med mig hvis du også er udfordret med din morrolle.


Det kan være svært at tackle alene da der kan være både smerte, sorg og tomhed forbundet med ændringerne. Følelser som kan føles overvældende og svære at se en vej ud af.


>>> Du booker gratis session lige HER


>>> Følg mig på Instagram HER


>>> Og hop med ind i FB gruppen Magiske Menopause hvis du vil være en del af podcastens community. Du søger om optagelse HER