# 1-3 Skal OA fixes?

Velkommen til sæson 3 af podcasten Magiske Menopause.

I denne episode taler jeg om hvordan det at holde op med at fixe er en superpower. 

OA skal nemlig ikke nødvendigvis fixes – der er nemlig ikke noget galt med dig og du fejler heller ikke noget alvorligt. Men vi kommer ofte til at gå ind i den mere frygtbaserede tilstand når vi bliver deperate og ikke kan få kroppen til at makke ret. Kroppen skal bare være som den plejer – NU. Men nogen gange er den bedste approach at gøre meget mindre. Ikke at fixe men at acceptere og justere.

Det er ikke ensbetydende med at vi ikke må søge hjælp eller bruge både kost, tilskud og behandlinger for at kommer igennem. Det betyder at en vigtig faktor for at hele og komme i balance, som vi ofte glemmer, er at lytte. Lytte til kroppen og ikke give vores power væk og lade os styre af hvad andre mener er rigtigt.

OA er på så mange områder et wake up call – en opvågning – og et kald fra din krop. Den vil så gerne i kontakt med dig. Når vi går i fixe mode kan vi komme til at glemme eller helt overhøre kroppens kalden og det giver ikke langtidsholdbar balance elelr sundhed.

At gå ud af fixe mode er noget jeg selv har lært gaven i på min egen krop og i episoden fortæller jeg om hvad de sidste par måneder har lært mig om at acceptere og justere efter de livsvilkår man er i.

I episoden nævner jeg disse ting:

  • Gratis webinar tirsdag d.26.marts 2024 – tilmeld dig HER
  • Gratis Meno Plan – 20 min. uforpligtende session og plan til dig – du booker HER