# 29 Vejen til en blid overgang

0:00

Hvordan oplever man magien ved overgangsalderen, og hvad er det præcis jeg har gjort for at trives, og have det godt i min overgangsalder?

Det er det, jeg kommer ind på i denne episode.

Jeg deler den vej, jeg selv har gået, og den vej som er blevet til onlinekurset Omfavn din overgangsalder. Det er også en vej, som er blevet den, jeg hjælper kvinder, som har det svært i deres overgansgalder med at se.

Når man er midt i det oprørte hav, kan det være så svært at se, at der er en anden vej. Men det er der – jeg har gået den selv, og jeg ved at det er muligt at trives, og have det godt i sin overgansalder. Også selvom kroppen ikke er helt som den plejer.

I episoden fortæller jeg også om min nye medlemsklub som har set dagens lys og du kan blive medlem lige HER