# 02 Min historie

[I denne episode deler jeg min egen ucensurerede menopause historie – og den er ikke kun magisk – tværtimod var en stor del af den ret så udfordrende og sej.

I denne episode fortæller jeg om, hvordan jeg gik fra at føle mig som en svedende, grædende flodhest til at føle mig som en farverig sommerfugl med en mission og et budskab.

Jeg deler også hvordan min egen rejse inspirerede mig til at skabe et matrix, et forløb for hvordan du kan gøre det samme som mig nemlig at forvandle en udfordrende menopause til en magisk en af slagsen. Min mission er ikke at “sugar coate” overgangsalderen eller at gøre det til et nyt ideal at du bare skal være positiv og omfavne din overgangsalder.

 

Min mission er, at vi skal ændre historien om overgangsalderen, både for vores egen skyld og for den næste generations skyld. Faktum er at den måde vi møder den på, taler om den, opfatter den – ja hele vores “overgangsalder mindset” har en konkret betydning for hvordan du rent faktisk har det. Ja jeg har dage hvor jeg bander den langt væk, ja den kan være virkelig virkelig svær men det er ikke hele historien. Der er også gaver, muligheder, potentiale men vi ser det ikke, hvis vi insistere på kun at se den ene (negative) side.

 

Hvis du føler at du ikke kan navigere i din egen overgangsalder, hvis den er alt andet end magisk så er der hjælp  at hente.

 

Book en helt gratis og uforpligtende rådgivning, hvor jeg kan guide dig videre på din rejse mod at føle at det her med overgangsalderen – det har du styr på.