#6 Sådan heler du dine hormoner

I denne episoder fortsætter snakken om hormonelle ubalancer og jeg komme ind på hvordan du kan hele hormonelle ubalancer og finde din hormonelle sweetspot.

Det handler om rigtig mange ting og i episoden har jeg kogt det ned til oveskrifter:

  • At lære at samarbejde med kroppen
  • At lytte til kroppen
  • At bryde onde cirkler fx at starte med at arbede med at få mere energi så du har overskud til at justere
  • At blive bevidst om stressen i dit liv
  • Lavpraktiske råd – mere ro, hvile, næring, bevægelse og tilskud

Jeg kommer også ind på hvorfor hormone behandling ikke er heling, i min optik, og hvilke overvejeleser du skal gøre dig, inden du vælger den retning.

Til slut taler jeg lidt om vigtigheden af, hvordan du er med dig selv i overgangsalderen og dermed kan hjælpe dig selv til hormonel balance.

Essensen i episoden er, at du har langt mere “kontrol” over dine hormoner end du måske er klar over. Det handler nemlig om hvordan du samarabejder med dem og giver dem det de har brug for. Det er viden som ikke mange kvinder har men når du forstår dine hormoners “behov” så giver det dig en utrolig power og styrke. Dine hormoner er dine venner og de styrer så meget af din indre tilstand og derfor er det en superpower at lære at samarbejde med dem fremfor at gøre dem forkerte og at modarbejde dem. 


BOOK GRATIS 20 MIN. SESSION

Følg mig på Instagram @piamariamanou.

Bliv medlem af den lukkede FB gruppe Magiske Menopause.

Hent også min gratis e-bog.

10 enkle råd til din overgangsalder – sådan får du det bedre inden ugen er omme

Disclaimer

Podcasten er ment som inspiration og erstatter ikke lægelig vejledning og undersøgelse. Har du mistanke om sygdom bør du altid gå til lægen.