MENO MENTOR FORLØB

Meno Mentor forløbet er et 360 grader view på dig og, dit liv og dit helbred.

Det er det perfekte forløb til dig der står på tærsklen til en ny fase af livet nærmere bestemt overgangsalderen.

En fase hvor DU SKAL HAVE DET GODT og hvor du skal til at passe på dig (ikke på alle andre).

Overgangsalderen er en fantastisk mulighed for at rydde og og rydde vejen og det der står i vejen for din trivsel og din lykke.

 

Overgangsalderen er nemlig ikke kun en fysisk proces – det er SÅ meget mere.

 

Det er en transformation og at være i den, kan være udfordrende. Især hvis man ikke ved hvad det indebærer og hvordan man arbejder med og ikke imod.

Dette forløb er for dig der kan mærke at din overgangsalder kalder på at få ryddet op og set på dit liv med nye øjne. Det kan være at du har mange fysiske gener og symptomer og forløbet hjælper dig også med at få balance i kroppen samtidig med vi arbejder med de følelsesmæssige sider også.

 

Det er for dig der er nysgerrig efter at lære mere om sammenhængen mellem krop og sind.

Det er for dig der mærker at noget gerne vil ændres men du ved ikke rigtig hvad.

Det er for dig der gerne vil bruge din overgangsalder til vækst og personlig udvikling. 

Det er for dig der kan mærke at din overgangsalder handler om mere end blot at få styr på dine hormoner.

 

Forløbet hjælper dig med:

  • at få balance i kroppen og dine hormoner
  • at få has på gener og symptomer
  • at få balance i dit nervesystem 
  • at rydde op i uhensigtsmæssige mønstre
  • at finde ind til hvem du er inderst inde
  • at lære af din overgangsalder og de symptomer den viser dig
  • at udvikle dig med- og sammen med din overgang

 

Overgangsalderen er en mulighed for at lære dig selv at kende og til at få ryddet op og helet det som ikke fungere for dig mere. Det kan både være helt konkrete ting men også mere dybtliggende ting som kalder på at blive forløst. 

 

Du kan bruge din overgangsalder til at opgradere dit liv, dit forhold til dig selv og dine nærmeste og til at skaber det liv du drømmer om.

Lad os starte rejsen sammen.

Forløbet indeholder:

Første session – STATUS 

 

I den første session gør vi status. Det betyder at vi ser på hvad er det for en tilstand du er mødt op til overgangsalderen i, hvad mærker du og hvordan har du haft det og hvordan har du det nu.

Vi ser på dine symptomer, dine gener, sværhedsgraden og hvordan din livsstil, dine livsomstændigheder hænger sammen med der hvor du er.

Vi arbejder også med at kortlægge hvilken fase du er i – både fysiologisk og mentalt – og du får klarhed over hvordan du kan begynde at støtte din krop og din egen udvikling.

 

Anden session – HORMONSCREENING

 

Her dykker vi ned i hvilke symptomer du har og hvilke ubalancer der er i din krop. Det er både hormonelle ubalancer, ubalancer i dit nervesystem og ubalancer i fordøjelse, immunforsvar, stofskifte og metabolisme som vi kigger på.

Når din krop støjer i det fysiske er det tegn fra kroppen og det er vigtigt at se på årsagssammenhænge OG at hele det der er i ubalance rent fysisk. 

Du får en personlig skræddersyet plan for hvordan du støtter din krop med tilskud, kost/opskrifter og guides til at optimere din livsstil.

Tredje session – STRESS OG NERVESYSTEMET

 

Her dykker vi ned i din følelsesmæssige tilstand, din stress tilstand og dit nervesystems tilstand. Ofte ligger der meget og støjer her som indirekte kan påvirke din krop og være med til at skabe hormonelle ubalancer.

Vi ser på hvad du med fordel kan justere i, i forhold til hvad der skaber stress i dit liv og du får konkrete råd til hvordan du kan skabe ro i dit nervesystem og i dit hormonsystem.

Vi ser på hvilke områder af dit liv som kalder på nye måder at være i verden på og vi ser på hvordan du kan mindske stres og hvordan du kan blive mere modstandsdygtig overfor stress.

Du får meditationer, redskaber og øvelser til at støtte dig.

Fjerde session – VEJEN HJEM

I den sidste session samler vi op på alt det vi har arbejdet med og du får et road map til, hvordan du fortsætter din rejse.

Vejen hjem er også et kig ind i hvilke drømme du har, hvordan du gerne vil have at dit næste kapitel skal se ud og hvordan du gerne vil have det i din krop og med dig selv og dine nærmeste.

Vi ser på hvad der skal til for at du kan skabe det liv du drømmer om.

Lad os dykke ned i magien i din overgangsalder
og gøre den til dit livs opgradering

PRIS: 4200,-kr

(kan betales i 4 rater af 1050,-kr)

Tidligere klienter siger: