SOFT Massage

Find roen, glæden og overskuddet igen 

Copy of front

 

Ro til dit nervesystem

Når du mærker stress i din krop og stressen giver dig fysiske- og psykiske symptomer, er det tegn på at dit nervesystem er overaktivt. Et overaktivt nervesystem kan vi sagtens tåle at have i korte perioder, men for mange kvinder er nervesystemet nærmest kronisk aktivt, og det kan have stor betydning for dit helbred og dit hormon system.

SOFT massage er en behandlingsform, der aktiverer dit nervesystems selvhelende kræfter ved at aktivere velvære hormoner oxytocin (SOFT står for Stimulation Oxytocin Flow by Touch).

Metoden er udviklet af Elene Petersen og PiaMaria Manou. Det blev skabt tilbage i 2011 som et redskab til at hjælpe fødende kvinder til at slappe af og øge dannelsen af oxytocin under fødslen. Det viste sig hurtigt, alle kan have glæde af massageformen. Nu er den en uvurderligt redskab i forbindelse med at skabe ro og velvære i et stresset nervesystem.

Oxytocin har mange fantastiske egenskaber. Det er et hormon, du selv danner, når du er i ro og hvile. Oxytocin er stresshormonet kortisols modpol, eller antidot, og oxytocin kan derfor neutralisere stresshormonerne.

Dannelsen af oxytocin kan bl.a. stimuleres via berøring. Via SOFT massage kan du tappe ind i din krops egne selvhelende evner. Du kan lære tilstanden som dit nervesystem har det bedst i at kende, så du kan genfinde den i langt højere grad, end du måske er vant til.

SOFT massage er et super supplement til Stresscoaching. Kombinationen af at finde årsagen til din stress og lære ro-hvile tilstanden at kende, støtter og hjælper dig med at slippe ud af din stress tilstand.

Når du kommer helt ned i roen og ned i dit parasympatiske nervesystem, kan du meget lettere få adgang til dine følelser, behov og din intuition.

Massagen foregår uden på tøjet og efterlader dig i en helt særlig tilstand som skal opleves.

1 Behandling 850,-kr.

3 Behandlinger 2.200,-kr