SELVHEALINGSMEDITATION

Din krop kan hele sig selv, og den gør det 24/7, men kroppen bliver dagligt udsat for mange ting, som stresser den. Derfor er den meget ofte på overarbejde, og har mange ting, den skal hele og fixe.

I årene op til overgangsalderen, er kroppen især på overarbejde, fordi kroppen skal omstille sig til ændrede hormonniveauer. Denne meditation støtter din krop, så kroppen lettere kan finde sin naturlige balance.

Når det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret kan kroppen nemlig meget lettere hele sig selv, og den bliver mere modstandsdygtig overfor de ting, der stresser den.

I denne meditation bliver du guidet ind i den tilstand, hvor kroppens selvhelende kræfter aktiveres. Du vil mærke ro, afslappethed og mærke en dyb tilstand af velvære.

En helt fantastisk dejlig meditation, som du hurtigt bliver afhængig af.

Meditationen bliver sendt direkte til dig som en mp3 fil, som du kan downloade og lytte til, så ofte du har brug for det.

 

99,-kr.

 

Meditationen er så fin, enkel og dyb. Og så er din stemme fantastisk. Den er smuk og blød, og så er den dybt healende” – Elene Petersen