PiaMaria Manou

Min store passion er at inspirere dig til, at komme blidt igennem din overgangsalder ved at forstår sammenhængen mellem din krop, dit sind og den spirituelle side af dig.

 

Fra Jordemoder til Holistisk MenopauseMentor

Det stod ikke skrevet nogen steder, jeg skulle være Holistisk MenopauseMentor, da jeg var ung. Det stod derimod skrevet, jeg skulle være jordemoder, og det blev jeg. Jeg var dybt optaget af at hjælper kvinder igennem graviditet og fødsel og især den psykologiske side af sagen optog mig i mange år.

Da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, savnede jeg en der holdt mig i hånden og fortalte mig, jeg var på rette vej. Ligesom jeg selv havde holdt mange kvinder i hånden gennem fødslen og været et lystårn for dem, savnede jeg en, der kunne guide mig på min rejse. Jeg følte mig alene, forvirret og afmægtig.

Men der fandtes ikke sådan en hjælper dengang og derfor fik jeg et brændende ønske om selv at blive den hjælper jeg selv manglede. Da jeg efter lang tids søgen følte at jeg var kommet ud på den anden side stod min mission klar.

En Holistisk MenopauseMentor var født.

Jeg har nu hjulpet mange kvinder med at komme blidt igennem deres overgangsalder og hjulpet mange kvinder med at finde hjem til sig selv og omfavne denne utrolig spændende livsperiode som overgangsalderen er.

Efter jeg havde arbejdet som MenopauseMentor i nogle år, blev fokus på overgangsalderen større og større i medierne.  Flere og flere kvinder begyndte at åbne op omkring den store uvidenhed, der er både hos kvinder selv, men også hos fagfolk. Der er ganske enkelt alt for mange kvinder, der stadig er uvidende om overgangsalderen og derfor også lider unødig meget og længe.

Derfor åbnede jeg i foråret 2023 Danmarks første Menopause Klinik inspireret af forholdene i England, hvor kvinder kan få hjælp og rådgivning med offentlig støtte. Så langt er vi endnu ikke i DK, men det første skridt hen imod at alle kvinder kan få den støtte og hjælp de har brug for, hvis overgangsalderen er for udfordrende, er taget ved åbningen af Menopause Klinikken.

Overgangsalderen er en virkelig spændende livsperiode, men det er ikke den historie, der florerer på sociale medier og i vores mindset. Det skal ændres – ikke kun fordi det er godt at være positiv i sin tilgang, men især fordi måden du møder din overgangsalder på, har afgørende betydning for, hvordan den folder sig ud.

Den er vitterlig så fuld af muligheder og ved at samarbejde med den, kan den sætte dig fri. Du kan med andre ord stortrives i din overgang og udvikle dig, opgradere dit liv og blive en ny kvinde.

Overgangsalderen er din ven, og den har så mange budskaber og muligheder til dig.

Ha´ det magisk
PiaMaria

 

UDDANNELSER

2022 Uddannet Master Stress Coach ved Sofia Manning

2017 Uddannet Komplementær Hormonterapeut ved Caroline Fibæk

2004 Uddannet Lifecoach ved Sofia Manning

2001 Uddannet Pyskoterapeut ved Bente Plough 

1994 Uddannet Jordemoder Københavns Jordemoderskole

Podcast

Du kan høre hele min historie her.

PODCAST MAGISKE MENOPAUSE OVERSIGT

Her vil du også kunne finde alle mine inspirerende podcast, hvor jeg deler ud af faglig viden, egne oplevelser og interviews.

Udgivelser

2019 Podcasten Magiske Menopause
2010 Fødselskurset: Fød trygt og naturligt
2009 Bogen: Du bliver en skøn mor i samarbejde med sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen – Rosinante
2004 Bogen: Fødsel og smerte – Munksgaard

Presse

Artikel i Femina maj 2022

Hjemme hos mig