PiaMaria 

Min store passion er at inspirere dig til, du som kvinde ikke behøver at opleve overgangsalderen er op ad bakke, en lidelsesrejse eller en periode, som du skal frygte.

Tværtimod vil jeg gerne inspirere dig til, du ved at forstå din krop, og det der sker, kan få det bedste ud af denne livsperiode. At sætte forstørrelsesglas på overgangsalderen før, under og efter med dens muligheder og spejling til dig som kvinde.

Jeg har et ønske om at kunne inspirere vores døtre, så de vil se frem til overgangsalderen, som en periode, der skal fejres tilsvarende andre betydningsfulde milepæle i en kvindes liv. 

 

Fra Jordemoder til MenopauseMentor

Det stod ikke skrevet nogen steder, jeg skulle være MenopauseMentor, da jeg var barn. Det stod derimod skrevet, jeg skulle være jordemoder, og det blev jeg. 

Det ændrede sig, da jeg i en alder af 51 år selv gennemlevede en overgangsalder, som i den grad tog både pusten og humøret fra mig, hvor jeg savnede en, der kunne fortælle mig, hvordan jeg kunne tackle alt det, der skete i min krop.

En der holdt mig i hånden og fortalte mig, jeg var på rette vej.

Mest af alt savnede jeg en at dele hele rejsen med – en som forstod, hvad jeg gennemlevede på alle planer (kropsligt, psykologisk og spirituelt).

Her blev MenopauseMentoren født med mit ønske om at kunne støtte dig og din proces.

Jeg sætter en ære i at dele ud af egne oplevelser, men i høj grad også at gøre brug af mine mange års faglighed via sundhedsfaglige uddannelser, jobs og kurser. 

Jeg har mange års erfaringer med at hjælpe kvinder i deres overgangsfaser. Jeg er stadig jordemoder, men har valgt ny målgruppe som fødselshjælper.

Tag gerne et kig rundt på min hjemmeside og lad dig inspirere. Jeg vil glæder mig til at være din guide til din opgradering.

Ha´ det magisk
PiaMaria

 

2022 Uddannet Master Stress Coach ved Sofia Manning

2019 Udannet   Frekvens Healer ved Sine Parez

2017 Uddannet Komplementær Hormonterapeut ved Caroline Fibæk

2004 Uddannet Lifecoach ved Sofia Manning

2001 Uddannet Pyskoterapeut ved Bente Plough 

1994 Uddannet Jordemoder Københavns Jordemoderskole

Podcast

Du kan høre hele min historie her.

PODCAST MAGISKE MENOPAUSE OVERSIGT

Her vil du også kunne finde alle mine inspirerende podcast, hvor jeg deler ud af faglig viden, egne oplevelser og interviews.

Udgivelser

2019 Podcasten Magiske Menopause
2010 Fødselskurset: Fød trygt og naturligt
2009 Bogen: Du bliver en skøn mor i samarbejde med sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen – Rosinante
2004 Bogen: Fødsel og smerte – Munksgaard

Presse

Artikel i Femina maj 2022

Hjemme hos mig