1:1 Menopauseforløb

FIND ROEN, GLÆDEN OG OVERSKUDDET IGEN

Sig farvel til uvished, utryghed, frygt og afmagt og få roen, glæden og overskudet tilbage.

Når du får vished, viden og forstår hvorfor du har det som du har det giver det en helt særlig ro og det baner vejen for, at du kan få det helt utrolig godt i din overgangsalder. 

Der er altid en grund til,

du ikke trives i din overgangsalder.

På dette forløb arbejder vi på, at du kommer i balance rent fysiologisk og hormonelt og hvad der har skabt de ubalancer som du mærker. De opstår nemlig ikke af sig selv og er altid forbundet med, hvordan du har haft det længe før overgangsalderen startede.

Forløbet er derfor meget mere end kosttilskud og hormonterapi – det er også en justering i alle de ting der har betydning for, hvordan dine hormoner og du trives sammen.

Det er et forløb der sætter din overgangsalder ind i en sammenhæng – dit liv – og guider dig til at se budskabet i din overgangsalder, så du kan bruge den til både at hele det der er i ubalance OG rydde op i det der ikke tjener dig mere. Meget ofte ligger der flere lag af ting der påvirker din krops biokemi fx stress og når du slipper det forplanter det sig i dit hormonsystem og du kan få det fantastisk igen. 

Vi arbejder på både det fysiske, psykologiske og spirituelle plan og ved at finde årsagerne til at din krop reagere som den gør, kan du starte din helingsproces og derfra skabe et nyt og powerfuldt fundament.

 

Se budskabet i din overgangsalder
og brug den til
at opgradere dit liv

 

SYMPTOMERNE DU MÅSKE GENKENDER?

Hedeture
Træthed
Manglende overskud
Nedsat stresstærskel
Migræne/hovedpine
Kraftige blødninger
Tørre slimhinder
Vægtøgning
Humørsvingninger
Søvnproblemer
Nedsat sexlyst

En følelse af ikke at kende dig selv mere

NYT OVERBLIK

Overgangsalderen kan være virkelig turbulent især når man ikke forstår hvad der sker. Når du har viden og forstår hvad der sker og hvorfor, er det så meget lettere at samarbejde med kroppen og den vil elske dig for det!

 

SPYTTEST

Forløbet indeholder en spyttest som du udfører selv. Den analyseres af Nordic Labs og den giver os svar på hvordan dine kønshormoner og dine stress hormoner har det. 

Denne vished er en vigtig del af vejen mod at få det så meget bedre og stortrives i din overgangsalder. den giver os de første pejlinger på hvad der skal heles og justeres.

 

Få meget mere glæde,

ro og overskud

ved at få vished og viden.

 

FORLØBET BESTÅR AF

 • 3 konsultationer
  • Opstart
  • Gennemgang af spyttest og program
  • Opfølgning.
 • Spyttest fra Nordic Labs (test af kønshormoner og stresshormonet kortisol – værdi 1.800,- kr.)
 • Hormonscreening mhp vurdering af hvilke andre rodårsager, der er på spil
 • Personligt program med guidelines til heling af de ubalancer, som spyttest og hormonscreening pejer på
 • Tilskudsguide 
 • Kostguide 
 • Diverse handouts og meditationer

 

Pris: 4.800,- kr. 

(mulighed for ratebetaling – 4 rater af 1.200,- kr.)

Find dig selv igen og kom stærkt og styrket gennem din overgangsalder

KLIENTERNE SIGER:

Kæmpe lettelse

“Jeg har i forbindelse med mit forløb hos PiaMaria fået bedre søvnkvalitet, mere energi og humøret er ved at vende tilbage. For mig var det en kæmpe lettelse at se resultatet af spyttesten, så jeg endelig fik en forklaring, der stemte fuldkommen overens med den fornemmelse, jeg selv havde i min krop. Jeg har oplevet PiaMaria som yderst fagligt kompetent og utrolig god til at dele ud af sin viden. Endvidere er hun enormt tillidsvækkende og empatisk, og har været helt eminent til at “læse” mig som person.”

Dorthe Kann

Mere energi og større indre ro 

“Jeg har fået meget mere overskud og større indre ro. Jeg føler mig stærkere. Det har været så godt at få konkret besked via spyttest og jeg har fået overskud til at tage mig bedre af mig selv og mine nære relationer. Jeg har fra start befundet mig et trygt og varmt sted sammen med PiaMaria og jeg har stor respekt for hendes store viden om overgangsalderen, kost og tilskud.

Bettina Islin Sahl-Madsen

Hovedpinen forsvandt

“Jeg kan med stor inderlig glæde fortælle at jeg nu har været uden hovedpine i 2 uger. Det er sådan en lettelse. Er stået op hver eneste dag uden hovedpine og har sovet som en sten. Så er glad helt inden i, da jeg fysisk har fået meget mere overskud!”

Winni Mortensen