1:1 Grow & Flow Forløb

FIND ROEN, GLÆDEN OG OVERSKUDDET IGEN

 

Der er altid en grund til,

du ikke trives i din overgangsalder.

På dette forløb arbejder vi i dybden med det som har skabt dine fysiske ubalancer. De opstår nemlig ikke af sig selv og er altid forbundet med, hvordan du har haft det længe før overgangsalderen startede.

Forløbet er derfor meget mere end kosttilskud og hormonterapi – det er også en justering i alle de ting der har betydning for, hvordan dine hormoner og du trives sammen.

Det er et forløb der sætter din overgangsalder ind i en sammenhæng – dit liv – og guider dig til at se budskabet i din overgangsalder, så du kan bruge den til både at hele det der er i ubalance OG rydde op i det der ikke tjener dig mere.

Meget ofte ligger der flere lag af ting der påvirker din krops biokemi fx stress og når du slipper det forplanter det sig i dit hormonsystem og du kan få det fantastisk igen. 

Vi arbejder på både det fysiske, psykologiske og spirituelle plan og ved at finde årsagerne til at din krop reagere som den gør, kan du starte din helingsproces og derfra skabe et nyt og powerfuldt fundament. Forløbet er til dig som gerne vil arbejde med dig selv, udvikle dig med din overgangsalder som din guide og finde roen og trygheden i at være lige her – midt i livet.

Forløbet består af 6 sessioner som er designet til at guide dig igennem det der sker i din krop, dit sind og din sjæl så du kan stortrives med din overgangsalder.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Dine fysiske gener og symptomer
 • Rodårsagerne til din krop er i ubalance
 • Heling
 • Stress/udbrændthed og stress bevidsthed
 • Stress mestring
 • Energiforvaltning
 • Adfærdsmønstre 
 • Livsdesign og din sjæls kalden
 • Selvregulering og selvomsorg

 

og en masse andet som selvfølgelig er tilpasset der hvor du er på din rejse.

 

Se budskabet i din overgangsalder
og brug den til
at opgradere dit liv

 

SYMPTOMERNE DU MÅSKE GENKENDER?

Hedeture
Træthed
Manglende overskud
Nedsat stresstærskel
Migræne/hovedpine
Kraftige blødninger
Tørre slimhinder
Vægtøgning
Humørsvingninger
Søvnproblemer
Nedsat sexlyst

En følelse af ikke at kende dig selv mere

NYT OVERBLIK

Overgangsalderen kan være virkelig turbulent især når man ikke forstår hvad der sker.

Når du har viden og forstår hvad der sker og hvorfor, er det så meget lettere at samarbejde med kroppen og den vil elske dig for det!

 

Få meget mere glæde,

ro og overskud

 

FORLØBET BESTÅR AF

 • 6 sessioner
 • Personligt program med guidelines til heling 
 • Tilskudsguide 
 • Diverse handouts
 • Diverse meditationer
 • MasterClass om overgangsalder og transformation

 

Pris: 6480,- kr. 

(mulighed for ratebetaling – 6 rater a 1080,- kr. eller 12 rater a 540,-kr.)

Find dig selv igen og kom stærkt og styrket gennem din overgangsalder

KLIENTERNE SIGER:

Kæmpe lettelse

“Jeg har i forbindelse med mit forløb hos PiaMaria fået bedre søvnkvalitet, mere energi og humøret er ved at vende tilbage. Jeg har oplevet PiaMaria som yderst fagligt kompetent og utrolig god til at dele ud af sin viden. Endvidere er hun enormt tillidsvækkende og empatisk, og har været helt eminent til at “læse” mig som person.”

Dorthe Kann

Mere energi og større indre ro 

“Jeg har fået meget mere overskud og større indre ro. Jeg føler mig stærkere. Jeg har fået overskud til at tage mig bedre af mig selv og mine nære relationer. Jeg har fra start befundet mig et trygt og varmt sted sammen med PiaMaria og jeg har stor respekt for hendes store viden om overgangsalderen.

Bettina Islin Sahl-Madsen

Hovedpinen forsvandt

“Jeg kan med stor inderlig glæde fortælle at jeg nu har været uden hovedpine i 2 uger. Det er sådan en lettelse. Er stået op hver eneste dag uden hovedpine og har sovet som en sten. Så er glad helt inden i, da jeg fysisk har fået meget mere overskud!”

Winni Mortensen