Afklarende session

At være på vej ind i eller at være i overgangsalderen kan være overvældende med fysiske gener og symptomer, der kan føles forvirrende, drænende og uoverskuelige. 

Måske føler du, du er havnet i et kaos, som du simpelthen ikke kan regne ud, hvordan du kommer ud af igen eller er nysgerrig til at få sparring til at gå stærkere ind i din overgangsalder. 

Den smukke livsfase i dit liv kan opleves sårbar og være svær at tale om. Måske har du ikke engang tænkt på, det er muligt at tale med nogen om det, du oplever.

Men det er der, kære du. Jeg er kun en mobilsamtale væk til at guide dig. 

Pia Maria Manou

Jeg tilbyder dig en gratis afklarende session på 20 minutter, hvor du får mine øjne på, hvad der foregår i din krop, og hvad den prøver at fortælle dig.  

Jeg bruger min viden om hormoner og overgangsalder, min intuition og mine 23 års erfaringer omkring kvindens processer til at guide dig hen imod det, som kan være din livs opgradering. 

Overgangsalderen er en invitation til at hele det, som måske har været i ubalance i længere tid, både fysisk, mentalt og spirituelt, som kan være uendelig svært at se, når man ikke engang kan kende sig selv, eller er bevidst omkring, hvilke muligheder, der ligger til dig her.

Derfor er denne session en rigtig god måde at se din overgangsalder i et nyt lys og indsigt til mere ro og hormonel balance i dit livs opgradering.